بسيج به معني حضور و آمادگي در همان نقطه اي است كه اسلام و قرآن و امام زمان (ارواحناه و فداه) و اين انقلاب مقدس به آن نيازمند است.(رهبر معظم انقلاب)

امروز ۰۷ اسفند ۱۳۹۵

هفته پژوهش گرامی باد        تاریخ مطلب: ۱۳۹۴/۰۹/۲۳

سلام برآفریدگاری که در ادبیات روح بخش و بی مثالش تفکر و پژوهش را ارج نهاد و بشر را به آن هدایت کرد

.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به منظور گسترش فرهنگ پژوهش در جامعه، روز ۲۵ آذر از سوی "شورای فرهنگ عمومی کشور" به نام روز پژوهش نام‌گذاری شد. وزارت علوم تحقیقات و فناوری نیز از سال ۱۳۷۹ چهارمین هفته آذرماه را به نام هفتة پژوهش نام‌گذاری کرد و از سال ۱۳۸۴ این نام به "هفته پژوهش و فناوری" تغییر یافت.

کانون بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تربت حیدریه فرا رسیدن هفته پژوهش را به شما اساتید و پژوهشگران دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تربت حیدریه تبریک و تهنیت عرض می نماید.

کانون بسیج اساتید شهدای علمی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی تربت حیدریه

نشانی کانون :خراسان رضوی ، کیلومتر۷ محور تربت حیدریه –مشهد  / دانشگاه تربت حیدریه

تلفن تماس:۴-۲۲۹۹۶۰۲

داخلی ۱۶۰