بسيج شجرة طيبّه و درخت تناور و پرثمري است كه شكوفه هاي آن بوي بهار وصل و طراوات تعيين و حديث عشق مي دهد.(امام خمینی ره)

امروز ۰۲ بهمن ۱۳۹۵

بازدید ریاست سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی و هیات همراه از کانون بسیج اساتید تربت حیدریه        تاریخ مطلب: ۱۳۹۴/۰۷/۱۲

دکتر محمد علی رضائی کرمانی ریاست محترم سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی، دکتر بذرافشان مقدم رئیس مجمع عالی بسیج اقشار خراسان رضوی و رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه فردوسی مشهد و حجت الاسلام و المسلمین نقوی مسئول حلقه های صالحین بسیج اساتید خراسان رضوی به همراه هیات همراه در جلسه مشترکی که به منظور ارائه گزارش کار کانون بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان تربت حیدریه و بازدید از این کانون صورت گرفت شرکت نمودند . این جلسه که با خیر مقدم جناب آقای دکتر کرباسی  رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه های تربت حیدریه آغاز گردید در ادامه درباره مسائل سیاسی روز پیگیری شد .آقای فلاح دبیر کارگروه علمی پژوهشی بسیج شهرستان از روند شکل گیری و فعالیت ها این کارگروه سخنانی را ایراد نمودند و در ادامه خانم علومی با ارائه تیزر گزارش  فعالیت های کانون بسیج اساتید را از ابتدای شکل گیری و مباحثی را جهت اجرای بهتر برنامه ها با برگزاری جلسات ماهیانه اعضای شورای مرکزی کانون و استفاده از نقطه نظرات  این اعضا  برای برنامه های بعدی این کانون  ارائه نمودند . جلسه با بازدید  مسئولین محترم سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی و هیات همراه از کانون بسیج اساتید پایان یافت .