اگر بسيج در دوران پس از جنگ نبود و اگر امروز هم نباشد ، كميت اين انقلاب و اين نظام و همه حركت هاي سازنده ي اين كشور لنگ است. (رهبر معظم انقلاب)

امروز ۰۵ فروردین ۱۳۹۶

اطلاعیه شماره۳ کانون بسیج اساتید دانشگاه های تربت حیدریه در خصوص تسهیلات رفاهی در تابستان        تاریخ مطلب: ۱۳۹۴/۰۵/۰۷

اساتید گرامی

با سلام واحترام

بر اساس درخواست شما یک واحد سوئیت از مجموعه سوئیت های دانشگاه زابل واقع در چابکسر رزرو شد .جهت حضورو استفاده از سوئیت ها ارایه اصل معرفی نامه ،کارت شناسایی برای استاد و تمامی همراهان،فیش نقدی واریزی الزامی می باشد .

استفاده از سوئیت ها و محوطه مربوطه فقط بر اساس شرایط مهمانسرا می باشد .حداکثر ظرفیت ۴ نفر می باشد (به ازای هر نفر اضافی۱۵۰۰۰ هزار تومان برای هر شب دریافت می گردد.معرفی نامه ها به همراه اصل فیش واریزی از روز شنبه از امور اداری دانشگاه تربت حیدریه آقای کشمیری (۰۹۱۰۵۱۲۲۴۶۹) تحویل گرفته شود .

ساعت تحویل سوئیت ساعت ۱۴  و ساعت تخلیه حداکثر تا ساعت ۹ صبح می باشد.

آدرس مهمانسرا :چابکسر .پنج کیلومتر بعد از چابکسربه طرف لاهیجان .روبه روی اوشیان محله ،جنب پل هوایی عابر پیاده ،مجتمع رفاهی دانشگاه زابل و سیستان

تلفن همراه :۰۹۱۲۵۶۹۴۵۹۶

و همچنین تلفن برای رزرو غذا ۰۹۱۵۱۹۶۳۸۳۳ آقای مومن کیخواه