بسيج شجرة طيبّه و درخت تناور و پرثمري است كه شكوفه هاي آن بوي بهار وصل و طراوات تعيين و حديث عشق مي دهد.(امام خمینی ره)

امروز ۰۲ تیر ۱۳۹۶

اطلاعیه / شانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی در مشهد مقدس        تاریخ مطلب: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱

شانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی در مشهد مقدس

قابل توجه اساتید گرامی

با صلوات بر محمد و آل محمد و با احترام

1. کارگروه سیاست

2. مدیریت راهبردی

3. کارگروه فرهنگ وتمدن

4. کارگروه اقتصاد

5. کارگروه علم و فناوری

تقسیم بندی و اجرا می گردد ،لذا شاخص های دعوت از اساتید بسیجی همایش به شرح ذیل می باشد .

۱-حتما عضو هیئت علمی دانشگاه باشند .

۲-رشته علاقه مندی و توان علمی مدعوین متناسب با عناوین کارگروه های فوق باشد.

ضمن دارا بودن شرایط بند ۱و۲ ،اولویت با مسئولین حلقه های علمی و صالحین و اساتید جنگ نرم و پیوست نگاری فرهنگی می باشد .

لذا اساتیدی که امکان حضور در این اجلاس را دارند تا ساعت ۱۶مورخه ۴ مردادماه نام و نام خانوادگی خود را به همراه کارگروه مورد نظر به شماره سامانه پیامک کانون بسیج اساتید ۳۰۰۰۷۰۰۸۱۰۸۱۰۸ یا ایمیل بسیج اساتید basij_asatid@torbath.ac.ir ارسال نمایند تا سایر مراتب هماهنگی صورت پذیرد .

افتتاحیه اجلاس:ساعت ۸ صبح ۲۶ مرداد/سالن همایش‌های صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی (صبا)