بسيج به معني حضور و آمادگي در همان نقطه اي است كه اسلام و قرآن و امام زمان (ارواحناه و فداه) و اين انقلاب مقدس به آن نيازمند است.(رهبر معظم انقلاب)

امروز ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۶

اطلاعیه شماره ۱ کانون بسیج اساتید دانشگاه های تربت حیدریه در خصوص تسهیلات رفاهی در تابستان ۱۳۹۴        تاریخ مطلب: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱

قابل توجه اساتید محترم بسیجی دانشگاه های تربت حیدریه

امکانات سفر تفریحی تابستانی ۱۳۹۴

)اطلاعیه شماره یک(

ویژه کلیه اساتید (هیات علمی و غیر هیات علمی) دانشگاه های تربت حیدریه

با تائیدات الهی و همراهی و موافقت رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه های تربت حیدریه و با همکاری و مساعدت دانشگاه زابل کانون بسیج اساتید دانشگاه های تربت حیدریه  اقدام به تهیه سوییت( به صورت دوبلکس و یک خواب -۵۰ متری-مجهز به رستوران-ظرفیت ۴ نفر  و هر نفر اضافه شبی ۱۵ هزار ) از مجموعه رفاهی شهر چابکسر برای هر نفر سه شب نموده است.

لذا اساتیدی که مایل به ثبت نام می باشند خواهشمند است تقاضای خود را حد اکثر تا تاریخ  1394/05/04از طریق پیام کوتاه (SMS) به شماره سامانه پیامک کانون بسیج اساتید ۳۰۰۰۷۰۰۸۱۰۸۱۰۸ یا ایمیل بسیج اساتید basij_asatid@torbath.ac.ir ارسال نمایند.

بدیهی است با توجه به برنامه ریزی امور مربوطه تاریخ مذکور به هیچ وجه تمدید نخواهد گردید.

با توجه به اینکه روزهای خالی سوییت ها مشخص نیست جهت هماهنگی و رزرو خواهشمند است در  متن درخواست خود، تاریخ های حضور (یا بازه زمانی مورد نظر) و تعداد اعضای خانواده را جهت هماهنگی اعلام نمایید.

امکانات:

سوئیت مورد نظر دارای امکاناتی از قبیل:یخچال، اجاق گاز، کولر گازی، سرویس بهداشتی وحمام و اقلامی شامل:چای کیسه ای،دستمال کاغذی و آب معدنی و مواد شوینده می باشد. و همچنین سویت دارای محوطه و ساحل اختصاصی می باشد

.

شرایط: برای استفاده از سوئیت ها برابر مفاد زیر می باشد:

1-هزینه استفاده از سوئیت ها برای هر دوره ۳ روزه ۱۸۰ هزار تومان می باشد که ۱۰۰ هزار تومان آن بر عهده فرد و ۸۰ هزار تومان آن بر عهده کانون بسیج اساتید می باشد.

۲-در صورت ثبت نام و عدم استفاده از امکانات( در تاریخ مقرر و یا حداقل دو هفته مانده به استفاده از سوییت)،مبلغ پرداختی،مسترد نمی گردد.

۳-در صورتی که برای یک بازه زمانی تعداد تقاضا بیشتر از دو مورد باشد اولویت رزرو ابتدا بر اساس تاریخ ارائه درخواست و در صورت ارائه همزامان درخواست ها انتخاب از طریق قرعه کشی انجام خواهد شد.

۴-ساعت تحویل آپارتمان ساعت ۱۴و ساعت تخلیه حد اکثر تا ساعت ۹صبح می باشد.

*توجه:عزیمت اساتید تا مقصد بر عهده خودشان خواهد بود.

جدول دوره های رزرو

شماره دوره