اگر بسيج در دوران پس از جنگ نبود و اگر امروز هم نباشد ، كميت اين انقلاب و اين نظام و همه حركت هاي سازنده ي اين كشور لنگ است. (رهبر معظم انقلاب)

امروز ۰۲ تیر ۱۳۹۶

پانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاه های کشور        تاریخ مطلب: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵

با سلام
اساتید محترم :
پانزدهمین اجلاس سالانه اساتید بسیجی دانشگاه‌های سراسر کشور امسال با شعار «نسبت فرهنگ و اقتصاد در تمدن نوین اسلامی» از ۳ تا ۵ شهریور ماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

در صورت تمایل به شرکت در این اجلاس لطفا نام و نام خانوادگی،کد ملی ،دانشگاه محل تدریس و کارگروهی که علاقمند به شرکت در آن هستید را تا ۲۶ مرداد به سامانه پیامک کانون بسیج اساتید بهشماره ۳۰۰۰۷۰۰۸۱۰۸۱۰۸ اعلام نمایید تا مراتب هماهنگی جهت حضور شما انجام شود .
کارگروه ها :«حلقه‌های صالحین»، «حلقه‌های علمی»، «کارگروه جنگ نرم»،«کارگروه تحول در علوم انسانی» ، «کار گروه پژوهش»، «اقتصاد مقاومتی»،«کارگروه معماری تمدن نوین اسلامی»، «پیوست نگاری فرهنگی»

به اساتید شرکت کننده در این کارگروه ها گواهی حضور اعطا می شود .

با تشکر

کانون بسیج اساتید دانشگاه های تربت حیدریه